L'exalcalde de Nules, Mario García (PP), renuncia a l'acta de regidor després de ser processat per prevaricació

L'edil popular María Victoria Marzal també abandona el càrrec per motius personals 

L'exalcalde de Nules, el popular Mario García, en una imatge d'arxiu
L'exalcalde de Nules, el popular Mario García, en una imatge d'arxiu / Javier Vilar (Europa Press)
23 de juny 2022 - 15:10

L'exalcalde de Nules pel Partit Popular, Mario García, processat per prevaricació administrativa, ha renunciat a l'acta de regidor a l'Ajuntament i ha demanat la baixa voluntària com a militant del PP. També ha comunicat la renúncia a l'acta, si bé per motius personals, l'edil popular María Victoria Marzal.

El PP de la localitat de la Plana ha explicat que, tot i que les renúncies s'ha fet públiques aquest dijous, la formació era coneixedora abans, però havien guardat silenci a l'espera que García i Marzal les comunicaren.

La formació ha agraït la "importat" tasca i aportació que els edils han tingut aquests anys "en la defensa dels interessos del conjunt dels veïns de Nules i en la promoció del projecte i les idees del PP".

El PP de Nules ha anunciat que les actes vacants les ocuparan José Adsuara i Pedro Valls, sisé i huité candidat de la llista, seguint l'ordre de la candidatura presentada pel Partit Popular en les passades eleccions municipals, després de la renúncia de la número set de la llista, Isabel Miró.

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 de Nules ha ordenat l'obertura de juí oral contra l'exalcalde del municipi, Mario García (PP), i l'exregidor d'Urbanisme, José Manuel Casaus, per un delicte de prevaricació administrativa i reclama una fiança de 100.000 euros per al primer. 

El procediment es va iniciar en 2015 després de la denúncia d'un particular contra les obres d'ampliació del tanatori municipal per unes obres que, segons la investigació judicial, mancaven de l'aval dels tècnics municipals. 

També et pot interessar

stats