L'exalcalde de Benidorm declara davant del jutge per l'adjudicació d'un contracte a Crespo Gomar

Agustín Navarro assegura que ha eixit "tranquil" del tribunal i que no li han preguntat pel finançament del PSPV.

L'exalcalde Agustín Navarro parla amb els mitjans de comunicació
L'exalcalde Agustín Navarro parla amb els mitjans de comunicació

L'exalcalde de Benidorm Agustín Navarro ha declarat aquest dijous davant del jutge per la causa que investiga el suposat finançament del PSPV-PSOE. L'actual diputat provincial socialista a la Diputació d'Alacant estava citat a les 10:30 hores del matí per un presumpte delicte de prevaricació administrativa en l'adjudicació irregular d'un contracte a una empresa de la qual era soci Alberto Gomar, propietari de l'agència de comunicació Crespo Gomar. 

En concret, es tracta de la instal·lació en aquest municipi de la Marina Baixa dels anomenats opinòmetres, unes màquines interactives amb què es mesurava l'opinió ciutadana en línia i que es van incloure dins de l'anomenat Pla E de Zapatero per un valor d'uns 300.000 euros. 

En acabar la declaració, que ha sigut curta, Navarro ha assegurat als mitjans de comunicació que l'esperaven a les portes de l'edifici judicial que ha eixit "més tranquil encara del que ha entrat" i ha insistit que el contracte per a la instal·lació dels opinòmetres es va aprovar en un ple municipal "per unanimitat". 

A més, ha afegit que el jutge no li ha preguntat pel finançament del seu partit ni per la relació amb Crespo Gomar, l'empresa ja extingida, que va organitzar alguns actes de les campanyes electorals del PSPV-PSOE i del Bloc en els comicis del 2007. A més de Benidorm, jutjats de Gandia i Madrid també estudien presumptes delictes de malversació da cabals públics i prevaricació

Juntament amb Agustín Navarro, han declarat com a investigats Alberto Gomar i José Ramón Tíller, socis de l'empresa Opino Media SL, que va resultar adjudicatària del contracte per part de l'Ajuntament de Benidorm. Alberto Gomar no ha volgut fer cap declaració als mitjans de comunicació quan ha eixit del jutjat. L'exregidora Mariola Fluvià, que ocupava l'àrea de Contractació, també estava citada aquest dijous per a declarar davant del jutge. 

També et pot interessar

stats