L'alcaldessa de Llaurí accepta 960 euros de multa i la retirada del carnet huit mesos

Ana María González (PSPV) accepta les penes sol·licitades per la Fiscalia per un delicte de conducció sota la influència de begudes alcohòliques

L'alcaldessa de Llaurí en una imatge d'arxiu
L'alcaldessa de Llaurí en una imatge d'arxiu / Facebook Ajuntament de Llaurí
26 d'abril 2021 - 15:16

L'alcaldessa Llaurí, la socialista Ana María González, ha acceptat pagar una multa de 960 euros i la retirada del permís de conduir durant huit mesos, després d'haver donat positiu aquest dissabte en un control d'alcoholèmia.

El judici ràpid s'ha celebrat aquest matí per conformitat de les parts en el jutjat d'instrucció 20 de València. L'acusada ha acceptat les penes sol·licitades per la Fiscalia en el seu escrit d'acusació per la comissió d'un delicte de conducció sota la influència de begudes alcohòliques.

En concret, una multa de quatre mesos a raó de huit euros de quota diària (total de 960 euros) i la retirada del permís de conduir durant huit mesos. La sentència ha sigut declarada ferma i serà remesa a un jutjat penal de la ciutat perquè s'execute.

Ana María González ha demanat disculpes per conduir sota els efectes de l'alcohol. De fet triplicava el límit permés després que la interceptara la Policia Local de València, a la zona de la Marina, la vesprada de dissabte. La seua intenció, segons assegura a través d'un missatge en les xarxes, era traure el cotxe d'un aparcament i agafar un taxi.

El PSPV li ha obert un expedient informatiu per a analizar el que ha passat i valorar les possibles repercussions del cas. Per la seua part, el Partit Popular de la província de València ha demanat que dimitisca. 

També et pot interessar

stats