L’alcalde de Torres Torres es nega a dimitir tot i admetre que pertany a una xarxa de narcotraficants

Els grups de l’oposició preparen una moció de censura davant una situació que consideren “insuportable”.

Vista panoràmica de Torres Torres
Vista panoràmica de Torres Torres / Ajuntament de Torres Torres

Els grups de l’oposició de Torres Torres, al Camp de Morvedre, preparen una moció de censura per a fer fora l’alcalde, Rafael Gil. 

Denuncien que la situació és “insuportable” després que Gil haja reconegut davant de l’Audiència Provincial de València que és membre d’una organització criminal dedicada a la venda de drogues i armes de foc, i que ha malversat cabals públics. De fet, ha arribat a un acord amb la fiscalia pel qual accepta una condemna de vora huit anys per tràfic de drogues i pertinença a organització criminal, entre altres delictes.

Malgrat això, el primer edil es nega a dimitir, tal com ha confirmat a À Punt Mèdia. Assegura que el municipi està millor que mai i anuncia que sol·licitarà la suspensió de la pena. 

Segons el relat de la fiscalia, Rafel Gil participava activament en la distribució de marihuana i armes a diverses ciutats europees, que viatjaven camuflaven entre els palets de fruita que proporcionava l’alcalde de Torres-Torres.

L’alcalde també està acusat de simulació de contractes i d’intentar blanquejar 500.000 euros amb una venda falsa, entre altres delictes. 

Gil es va presentar a l’alcaldia com independent en les llistes del PSPV i va ser expulsat del grup municipal en el moment de la seua detenció. 

També et pot interessar

stats