L’alcalde d’Almudaina, José Luis Seguí, passa a ser el més veterà d’Espanya

Jaume Pascual, conegut con l’alcalde més jove de la democràcia, revalida també el seu càrrec a l’Alqueria d’Asnar.

VÍDEO | L’alcalde d’Almudaina, José Luis Seguí, passa a ser el més veterà d’Espanya

Dos municipis de la comarca del Comtat, Almudaina i l’Alqueria d’Asnar, mantenen el mateix alcalde des dels inicis de la democràcia, després dels comicis municipals celebrats aquest diumenge

En el cas de l’Almudaina, José Luis Seguí (PP), ha aconseguit amb aquestes eleccions passar a ser l’alcalde més antic d’Espanya, ja que el també popular de Castillejo de Mesleón (Segòvia), que encara feia més temps que hi era, va perdre davant del PSOE.

Seguí, de 78 anys, va ser nomenat en el seu càrrec el 1972, en plena dictadura franquista, podria complir en aquesta legislatura 50 anys en el càrrec públic. El candidat popular va rebre el suport de 47 dels 80 electors d’Almudaina, d’un cens de 95 (amb 15 abstencions). 

“És un honor per a mi, per als meus fills i espere que per als meus nets, que tindran un record gran del seu avi”, ha assegurat aquest veterà polític, que ha insistit en la “satisfacció” de tornar a rebre la confiança del seu veïnat.

L’alcalde més jove de la democràcia

Pel que fa l’Alqueria d’Asnar, el candidat a la reelecció al consistori, Jaume Pascual, ha tornat a ser elegit com alcalde per onzena vegada per majoria absoluta. Pascual té el títol de ser l’alcalde més jove de la democràcia, en ser elegit el 1979 amb només 23 anys. Sempre ha militat en el PSPV-PSOE i va arribar a ser diputat provincial d’Alacant en la legislatura del 2011-2015.

També et pot interessar

stats