L’alcalde d’Almudaina fa 50 anys en el càrrec

José Luis Seguí va ser nomenat alcalde en plena dictadura, ha guanyat 11 eleccions durant la democràcia

Seguí és l'alcalde més veterà d'Espanya

José Luis Seguí fa aquest diumenge 50 anys com a alcalde d'Almudaina (Comtat). La població, que tenia més de 300 habitants quan Seguí arribà a l'alcaldia l'any 72,  ara està en perill de despoblament amb només 110 habitants. El secret dun mandat tan longeu, segons el primer edil, és la dedicació i l’empatia.

Aquest home, clau en la història del poble, està pagat amb l'agraïment que li han demostrat. Pagat amb estima, perquè no ha tingut mai sou públic.

Seguí, l'alcalde més veterà d'Espanya, ho consensua “tot” amb l’oposició, sense necessitat de sotmetre les decisions a cap votació. 

El polític, que es considera de centredreta, va ser nomenat alcalde en plena dictadura, i durant la democràcia ha guanyat 11 eleccions: les primeres amb la UCD, les dues següents amb Alianza Popular, i les últimes 8 amb el PP.

Amb vora 81 anys, Seguí considera que és el moment de passar el relleu, tot i que si cap veí o veïna proposa la seua candidatura es planteja presentar-se a les pròximes eleccions municipals.

També et pot interessar

stats