L'alcalde de Borriana valora molt positivament el pacte amb Vox i considera les polèmiques "artificials"

Jorge Monferrer afirma que no hi ha hagut censura en cap moment i que les pel·lícules que el regidor de Vox pretenia retirar les podrà veure tot el veïnat este estiu

L'alcalde de Borriana en 'Les notícies del matí' / À Punt NTC

L'alcalde de Borriana, Jorge Monferrer, valora molt positivament el pacte del seu govern amb Vox i qualifica de polèmica artificial i amb interessos electorals la suposada censura de revistes en valencià a la biblioteca municipal o la programació de les pel·lícules d'estiu.

"Si fem una valoració global jo estic encantat en la majoria d'actuacions del treball que es fa per part de les regidories tant del Partit Popular com de les quatre de Vox", ha dit en una entrevista en Les notícies del matí.

Si fem una valoració global jo estic encantat en la majoria d'actuacions del treball que es fa per part de les regidories tant del Partit Popular com de les quatre de Vox

Per exemple, ha destacat la tasca del regidor de Vox en Urbanisme, que està fent "un treball extraordinari en el desenvolupament de l'Arenal per a transformar la ciutat" o la del regidor de Seguretat.

Monferret ha dit que "la filosofia del canvi no és la censura del valencià. La diferència és que ara les revistes en valencià estan editades a la Comunitat Valenciana i abans ho estaven a Catalunya".

La filosofia del canvi no és la censura del valencià. La diferència és que ara les revistes en valencià estan editades a la Comunitat Valenciana i abans ho estaven a Catalunya

Segons ha dit, "tenim una editorial a Borriana que publica en valencià i en huit anys l'anterior govern no va ser capaç de comprar ni un llibre a esta editorial. Jo sempre defendré els interessos de Borriana i de la Comunitat Valenciana".

En l'entrevista l'alcalde ha afirmat que no hi ha hagut censura en cap moment i que les pel·lícules que el regidor de Vox pretenia retirar les podrà veure tot el veïnat este estiu.

A més, ha afegit que Barbie i 20.000 espècies d'abelles estaran en el catàleg municipal. "Són pel·lícules que qualsevol persona de Borriana podrà anar a la biblioteca i veure-les a casa".

A més, ha apuntat que sembla que totes estes polèmiques ixen sempre quan hi ha processos electorals.

També et pot interessar

stats