L’Ajuntament de València crearà una mesa de diàleg amb les associacions veïnals dels Orriols

Aquesta és una de les reivindicacions del barri a les quals s’ha compromés Joan Ribó després de la reunió que han tingut

Reunió Orriols Ajuntamentj

Aquest dilluns, les associacions del barri dels Orriols s’han reunit amb l’alcalde de València, Joan Ribó. Després d’un nou episodi d'incidents al barri, han arribat a la reunió amb les coses molt clares i amb un pla integral d’actuació.

Segons la portaveu de l’associació Orriols en Lluita, Mari Carmen Tarín, estan disposades a negociar durant el temps que faça falta, però volen compromisos de l’Ajuntament. En el consistori saben perfectament quin és el problema -assegura-, però no el volen reconéixer i, mentre no ho facen, no se li pot donar solució.

Després de la reunió, Ribó ha mostrat voluntat de complir amb una de les reivindicacions del veïnat: crear una comissió en què participen les regidories afectades, juntament amb les associacions del barri, per a afrontar totes les qüestions que els preocupen. 

A més, Ribó s'ha compromés a reunir-se amb la delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, que aquest dilluns ha assegurat que a la ciutat de València no hi ha un clima d'inseguretat ciutadana, sinó que els problemes es localitzen en certs barris específics i que la policia fa tot el que està al seu abast.

Hui en Les notícies del matí d'À Punt, la líder de l'oposició en l'Ajuntament, María José Catalá, denunciava inacció de la delegació del govern espanyol i ha demanat una reunió amb Calero, però no ha rebut cap resposta. 

També et pot interessar