Juan Ramón Adsuara presidirà la gestora del PP de València amb 9 membres

Segons Maroto, el candidat a l’alcaldia de València “eixirà de la ciutat de València” i es coneixerà “abans del 19 de gener”.

El subsecretari d’Organització del PP, Javier Maroto, en la roda de premsa posterior al comité executiu regional del PPCV
El subsecretari d’Organització del PP, Javier Maroto, en la roda de premsa posterior al comité executiu regional del PPCV

L’alcalde d’Alfafar i diputat provincial Juan Ramón Adsuara ha sigut nomenat nou president de la gestora del PP de la província de València. A més, s’hi incorporen cinc persones més i, per tant, s’amplia a 9 el nombre dels membres.

Així ho ha anunciat la presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, durant el Comité Executiu Regional del PPCV que s’ha celebrat aquest dilluns i que ha tingut la presència del subsecretari d’Organització de la formació, Javier Maroto.

Adsuara rellevarà així el diputat nacional Rubén Moreno, en un càrrec que va ocupar al juny de 2017 i que deixa ara per a centrar-se en la seua tasca com a diputat en el Congrés. Així mateix, el senador valencià Antonio Clemente abandonarà el càrrec en la gestora per a centrar la seua activitat en el Senat.

Durant el comité executiu s’han anunciat també la resta de persones que passen a formar part de la gestora. S’hi incorporen la portaveu del PP a Llíria, Remedios Mazzolari; el diputat provincial Modesto Martínez; el president de la gestora del PP a Oliva, José Todolí; l’alcalde de Gavarda, Vicente Mompó, i l’alcalde d’Aiora, José Vicente Anaya. A més, seguiran formant part de la gestora María José Català, Blanca Garrigues i Juan Giner.

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha assenyalat que els nous nomenaments en la gestora “han sigut consensuats al 100% entre la direcció nacional i la direcció regional” perquè “així és com es fan les coses”, ha afegit. Bonig ha explicat que la decisió s’ha pres “després d’un procés de reflexió” i amb la vista posada en “el repte que ve amb les eleccions autonòmiques i municipals”.

Per la seua banda, el subsecretari d’Organització del Partit Popular, Javier Maroto ha subratllat que la nova gestora és “de consens” i ha sigut “molt fàcil” decidir-la perquè “la direcció nacional, regional i provincial hem entés que l’únic projecte de PP que funciona és equilibrat i unit”.

El candidat a l’alcaldia de València, “abans del 19 de gener”

Així mateix, Maroto, ha assegurat que el candidat de la formació a l’alcaldia de València per a les eleccions municipals de 2019 “eixirà de la ciutat de València” i la direcció nacional “donarà suport a la decisió que es prenga”. Així mateix, ha dit que el nom de la persona candidata es coneixerà “abans del 19 de gener”.

Maroto també ha explicat que és “una plaer” poder treballar amb Bonig i compartir amb ella el projecte polític, perquè és una persona que “transmet la il·lusió, vehemència i el projecte que la Comunitat Valenciana necessita”. “Estem en les millors mans per a portar aquest projecte a cap”, ha emfatitzat.

També et pot interessar

stats