Juan Ramón Adsuara: "Cal deslligar el PP de la imatge de la corrupció"

20 min.

Fer política des del carrer, fora dels despatxos, amb formats diferents, parlant "de tu a tu" i deixant les formes tradicionals de comunicar. És la idea de campanya que té en el cap el nou president de la gestora dels populars a la província de València, Juan Ramón Adsuara. En declaracions a À Punt NTC Matí, Adsuara ha reconegut que el gir fet en el partit per part del nou president del PP, Pablo Casado, encara no ha donat el seus fruits i que falta temps perquè el missatge de renovació de la formació cale en la ciutadania. "Cal deslligar el PP de la imatge de la corrupció, regenerar el partit i apostar pel municipalisme", ha assegurat.

Malgrat tot, al president de la gestora popular a València no el preocupen les últimes dades del CIS, que situen el partit en la tercera posició en intenció de vot. Segons ha assegurat, "no es refia" de les dades fetes públiques i ha afirmat que des de Génova manegen altres percentatges, i ha aprofitat l'ocasió per a criticar la "política de titulars" que, segons ell, s'està implantant en el Congrés dels Diputats. "Encara no s'ha superat del tot la crisi econòmica; s'hauria de parlar d'aquest tema i no d'altres, com ara atacar el rival polític i emprar la desqualificació", ha declarat.

Amb les pròximes eleccions municipals en el punt de mira, Adsuara no ha volgut donar encara noms de candidats, però sí que ha assenyalat que la idea és que tot estiga enllestit per a després del pont de desembre. Per això ha assenyalat que dilluns mateix començaran a treballar per a consensuar les candidatures. El perfil de polític perquè aposta el president de la gestora provincial és el de "la nova política, la del carrer, la de parar-se a escoltar les persones i que les seues necessitats es porten avant amb mesures concretes". En aquest sentit, el polític ha assegurat que "cal ser valents i donar la cara com a partit. És l’hora de fer altres polítiques a escala local", ha afegit.

stats