José María Llanos, nou síndic de Vox a les Corts

L'actual síndica, Ana Vega, passarà ara a ser portaveu adjunta. Després de la presidenta provincial d'Alacant, Vox opta ara per un representant de València per a repartir entre les diferents províncies

José María Llanos a les Corts
José María Llanos a les Corts / Twitter: @JoseMa_Llanos

El Grup Parlamentari de Vox arrancarà l'any vinent amb un nou síndic: José María Llanos, que prendrà el relleu de les funcions que fins ara exercia la presidenta provincial d'Alacant, Ana Vega.

Segons indica Vox, aquest canvi s'emmarca en el normal desenvolupament del grup, en el qual s'opta ara per donar el càrrec de portaveu a un representant de València, amb l'objectiu de realitzar un repartiment de funcions entre els representants de les diferents províncies.

Per aquesta raó, Vox ha considerat que Llanos, que porta des de 2019 representant la formació a la cambra regional, és la persona adequada per a continuar amb el treball fet per Vega.

La direcció nacional del partit vol fer constar el seu agraïment a Ana Vega, qui ha mostrat la seua capacitat i esforç i amb la qual es continua comptant com a portaveu adjunta dins del grup.

 

També et pot interessar

stats