Ana Vega (Vox): "El nou Consell protegirà per igual a les víctimes de qualsevol tipus de violència intrafamiliar"

La síndica adverteix que la seua formació estarà "vigilant" perquè es complisquen els objectius marcats en el pacte de govern amb el PP

Ana Vega, aquest dijous, a les Corts
Ana Vega, aquest dijous, a les Corts / À Punt NTC

La síndica de Vox en es Corts, Ana Vega, ha assegurat aquest dijous a les Corts que el nou Consell protegirà "per igual a les víctimes de qualsevol tipus de violència intrafamiliar, independentment del sexe, parentiu o edat".

En el seu discurs en el ple d'investidura de Carlos Mazón (PP) com a president de la Generalitat, que comptarà amb el suport de Vox en virtut del pacte de govern entre totes dues formacions, Vega ha considerat "important" el pas donat pel pròxim govern "per a protegir per igual les víctimes de qualsevol mena de violència intrafamiliar".

"Vox accepta el repte del govern amb un profund sentit del deure i l'alta responsabilitat que això implica", ha dit al llarg de la seua intervenció. Vega ha promès que el seu partit "tornarà la llibertat" a la Comunitat Valenciana i ha advertit que la seua formació estarà "vigilant" perquè es complisquen els objectius marcats en el pacte de govern amb el PP.

Després d'afirmar que l'esquerra "ha fet un ús maquiavèl·lic del principi d'igualtat", ha agraït a Mazón "haver estat a l'altura i haver comprés i reconegut, malgrat tot el soroll i les pressions, el lloc en el qual els ciutadans han situat Vox".

En el seu discurs, també ha criticat "el deliri climàtic", "l'arraconament de l'espanyol" i els "espies lingüístics", i "les màfies de l'ocupació il·legal d'habitatges", i ha assegurat que el seu pacte amb el PP no és "un xec en blanc".

"Confie en la seua paraula, senyor Mazón, i que continuarà estant a l'altura com ho ha fet fins ara", ha precisat, i ha agraït que el pròxim president "ha demostrat la valentia que en altres llocs encara no ha tingut el PP".

També et pot interessar

stats