Jorge Rodríguez inicia l'expansió d'Ens Uneix més enllà de la Vall d'Albaida

L'alcalde d'Ontinyent ha iniciat contactes amb Muro d'Alcoi, Alberic, Carcaixent, Énguera, Canals, Vilallonga i Oliva

Jorge Rodríguez, d'Ens Uneix, en declaracions a À Punt Notícies / À Punt NTC

Jorge Rodríguez ha iniciat l'expansió d'Ens Uneix més enllà de la Vall d'Albaida amb les primeres converses amb partits independents, repartits estan en els governs de diversos municipis. L'aval de l'alcalde d'Ontinyent són les seues majories absolutes, indiscutibles a la capital de la Vall d'Albaida, amb l'objectiu de posicionar un partit, en origen local i independent, com a clau institucional. "El que volem és ser la veu d'aquells pobles i ciutats que no la tindrien si no és a través d'Ens Uneix. També fer veure la utilitat que pot tindre formar part d'un partit independent" ha explicat Rodríguez.

Com a exemple, la Diputació de València, on han inclinat la balança cap al Partit Popular. Fruit d'aquest pacte, Natalia Enguix és ara vicepresidenta de la institució. "És veure les necessitats que es tenen en totes les comarques valencianes i treballarem per ser la veu dels partits independents" ha manifestat Enguix.

Estan en procés d'expansió i aquest dimecres han venut el desbloqueig de les obres de l'Hospital d'Ontinyent com a mostra de la seua capacitat d'influència. El govern valencià els ha confirmat que el dia 4 de setembre es reprendran les obres i aquest as a la màniga ha servit per inicien consultes per a consolidar-se en el territori.

Ja han pres el pols en diversos municipis, com Muro d'Alcoi; Alberic i Carcaixent, a la Ribera Alta; a la Canal de Navarrés, a Énguera; a Canals, a la Costera. I a la Safor a Vilallonga i Oliva, que és on estan les converses més avançades. En l'horitzó més ambiciós, tindre representació a les Corts Valencianes.

També et pot interessar

stats