Joan Baldoví: “Seran els Reis els que portaran el nou govern”

18 min.

No serà tan prompte com el PSOE vol, però podria estar pròxim, tan prompte com al començament de l’any que ve. Així ho creu el diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, sobre la possibilitat d’arribar a un acord per a la formació de govern. Així ho ha assenyalat en una entrevista en Les notícies del matí: “Seran els Reis els que portaran el nou govern”, ha afirmat. 

En aquest sentit, Baldoví ha assenyalat que Compromís aposta per un govern progressista perquè “pot ser més beneficiós per als interessos valencians”, però ha advertit els socialistes que no cal donar per descomptat el seu vot. “Seria faltar al respecte a la ciutadania valenciana” ha destacat. A més, ha afegit que és necessari un acord, no només per a la investidura, sinó també per als pressupostos.

“Cal concretar els compromisos i esperem que hi haja una altra reunió per a madurar la conversa”, ha assegurat. Pel que fa a la formació de grup en el Congrés, el diputat de Compromís ha indicat que s’està treballant “molt seriosament” en aquesta qüestió per a “tindre l’espai i el temps per a defensar allò proposat a l’electorat”. “La fórmula està pròxima”, ha assegurat.

stats