Isabel Bonig: "Veig Pablo Casado a La Moncloa"

34 min.
tp

La presidenta del PP a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, confia en la innocència del líder del seu partit, Pablo Casado, en relació amb la investigació al voltant del màster obtingut pel popular a la Universitat Rey Juan Carlos. De fet, no ha dubtat a veure'l com el nou president del Govern d'Espanya. "El veig a La Moncloa", ha assenyalat Bonig en declaracions a l'edició de matí d'À Punt Notícies. Sobre la possibilitat que el Tribunal Suprem decidisca investigar el líder del PP, la presidenta dels populars valencians ni s'ho planteja i ha assegurat que confia que la causa s'acabe arxivant.

Isabel Bonig ha posat en valor la visita a València d'aquest dissabte de Casado per a presidir la junta directiva del partit a la Comunitat Valenciana i ha indicat que la formació popular al nostre territori "és una peça fonamental" en l'engranatge del partit d’àmbit espanyol. La líder del PP valencià, que va ser confirmada com a candidata del partit aquest passat mes d'agost pel mateix Casado, no s'ha pronunciat sobre el nom del candidat o la candidata a l'alcaldia de València, una icona, segons ha dit, per al partit. Només ha assenyalat que hi ha moltes persones possibles i que serà "la millor opció".

Bonig sí que ha avançat que serà una llista nova, amb gent nova, ja que "s'ha tancat una etapa a l'Ajuntament de València", una afirmació que ha fet en relació amb els regidors que es troben pendents de la justícia pel cas Taula. De la mateixa manera, ha parlat Bonig sobre la candidatura a la Diputació de Castelló. Després de que Javier Moliner haja anunciat que no s’hi presenta, per a la líder del PP valencià, hi ha diferents noms damunt la taula. Pel que fa a altres bastions populars, com ara la Diputació d'Alacant, Bonig ha confirmat que César Sánchez serà el candidat. "Anirà en una llista, i pot anar en qualsevol, perquè ha fet una gran tasca", ha assegurat. 

Sobre les enquestes que situen els socialistes com a primera força política a la Comunitat Valenciana, Bonig ha declarat que s'han de tindre en compte, però que "només són indicadors, és massa prompte per a extraure conclusions" i ha aprofitat per a carregar contra el PSPV. "Que un partit haja de traure tantes enquestes vol dir que potser ha d'amagar alguna cosa. Que es confien, ja veurem què passa al juny de l'any que ve", ha afegit. 

Continguts