Investiguen dos funcionaris de la Subdelegació del Govern per presumpta falsificació de factures

Les factures suposadament falses podrien arribar a un valor de fins a un milió d'euros.

També s'analitzen factures emeses per proveïdors a la Subdelegació del Govern.
També s'analitzen factures emeses per proveïdors a la Subdelegació del Govern.

El jutjat d'instrucció número 1 de Castelló ha obert una investigació a dos funcionaris de la Subdelegació del Govern per presumpta falsificació de factures, segons han confirmat a Europa Press fonts coneixedores del cas.

Segons informen els diaris "Levante-emv" i "El Mundo", les factures suposadament falses podrien aribar a un valor de fins a un milió d'euros. La investigació se centra ara com ara en deu anys d'activitat de la institució.

Així mateix, i de manera concreta, el jutjat haurà d'analitzar els moviments realitzats amb la targeta de repostatge a l'inici d'agost de 2017 i els registrats a l'abril, quan es van confrontar les despeses carregades.

Aquestes informacions assenyalen que a l'abril de 2017, quan el subdelegat del Govern es trobava de viatge privat a Roma amb la seua família, el seu vehicle oficial, que estava estacionat a la cotxera, va arribar a repostar fins a cinc vegades en un mateix dia.

A més, el jutjat també investiga la denúncia presentada per la Subdelegació del Govern sobre la presumpta manipulació del quilometratge de vehicles oficials de la institució i despeses de reparació sospitoses visades per un dels investigats.

Segons aquestes informacions, també s'analitzen factures emeses per proveïdors a la Subdelegació, pagades pels dos investigats, un d'ells jubilat. A més, el jutjat també ha de resoldre la discrepància de la facturació relacionada amb el subministrament de material informàtic.

També et pot interessar

stats