Iniciativa del Poble Valencià convoca el sisé congrés per a consolidar el partit i la coalició Compromís

La formació ecosocialista ha donat el vistiplau a l'existència del primer corrent intern: Més Iniciativa, +Compromís

Votació durant la celebració de la Mesa Nacional d'Iniciativa del Poble Valencià-Compromís
Votació durant la celebració de la Mesa Nacional d'Iniciativa del Poble Valencià-Compromís / Iniciativa del Poble Valencià-Compromís

Iniciativa del Poble Valencià-Compromís ha celebrat aquest dissabte a la ciutat de València la reunió de la seua Mesa Nacional en què, entre altres qüestions, s'ha acordat convocar el sisé congrés ordinari de la formació en els pròxims mesos, en una data encara per fixar.

En una reunió en què s'ha posat en relleu que l'acte coincideix amb la celebració dels dos anys de la signatura a Alacant del II pacte del Botànic, el partit ecosocialista ha aprovat el pla estratègic Objectiu 2023.

Des d'Iniciativa del Poble Valencià es planteja el pròxim congrés de la formació com una oportunitat de continuar construint un partit "més feminitzat" que "marque el rumb de la política valenciana".

En relació amb el pla estratègic aprovat, el partit ha fet valdre la seua influència al si de la coalició "plural i transversal" Compromís i el lideratge "social i electoral" de Mónica Oltra.

La Mesa Nacional també ha donat el seu vistiplau a l'existència del primer corrent intern, Més Iniciativa, +Compromís. Aquesta plataforma busca "empoderar la militància" i donar rellevància política a les estructures locals i supracomarcals.

També et pot interessar

stats