Iniciativa agraeix a Aitana Mas el "sobreesforç" d'assumir la vicepresidència després de la marxa "traumàtica" d'Oltra

El partit mostra confiança que Oltra "puga tornar" a temps per a ser candidata a les pròximes eleccions

Consell executiu d'Iniciativa
Consell executiu d'Iniciativa / Iniciativa

El portaveu d'Iniciativa, Alberto Ibáñez, ha agraït a la síndica adjunta en les Corts Aitana Mas que accepte el "sobreesforç humà i familiar" d'assumir la vicepresidència, càrrec de portaveu del Consell i Conselleria d'Igualtat després del "procés traumàtic" que ha suposat la marxa de Mónica Oltra, a qui ha valorat el seu "gest d'alta generositat".

Així s'ha pronunciat Ibáñez en declaracions abans de la reunió del consell executiu d'Iniciativa, un dels tres partits que formen Compromís, que s'ha reunit per a valorar "el que ha passat en els últims dies" després d'una situació "injusta" i "molt complicada".

Per això ha agraït a Mas que assumisca els càrrecs d'Oltra i ha considerat que era l'"aposta més assenyada" tenint en compte que Mas era el cap de llista de Compromís a Alacant. No obstant això, ha mostrat la seua esperança que l'encara vicepresidenta puga tornar i "continuar representant als valencians".

Oltra encara no ha presentat la renúncia com a vicepresidenta –aquest dijous ha presentat la de diputada-- i ha indicat que en el cas del càrrec del Consell es farà en els pròxims dies. Ibáñez ha assegurat que Aitana Mas estarà a l'altura d'"un repte que no és fàcil".

En aquest sentit, ha defensat el seu "tarannà de diàleg" i que ajudarà a fer "política serena", però que defensarà "de manera contundent i amb vehemència" les idees del Botànic.

Ibáñez ha insistit a mostrar confiança que Oltra "puga tornar" a temps per a ser candidata a les pròximes eleccions i ha rebutjat pronunciar-se sobre altres possibles candidats.

També et pot interessar

stats