Aitana Mas serà la nova vicepresidenta

Substituirà Mónica Oltra també com a consellera d’Igualtat i portaveu del Consell

Aitana Mas durant una entrevista a Les Notícies del Matí
Aitana Mas durant una entrevista a 'Les Notícies del Matí' / À Punt NTC

La síndica adjunta de Compromís, Aitana Mas, serà vicepresidenta del Consell en substitució de Mónica Oltra, segons ha pogut confirmar À Punt Notícies. Aquesta decisió, que ha pres l'executiva de Compromís a través dels seus portaveus, ja ha sigut traslladada per la coalició al president de la Generalitat, Ximo Puig.

Compromís ha decidit proposar el nom d'Aitana Mas després de la dimissió anunciada aquest dimarts per Mónica Oltra, a causa de la investigació judicial per la gestió del cas dels abusos a la menor tutelada.

El nom de Mas era el que sonava amb més força des de la dimissió d'Oltra. De fet, aquest mateix dimecres la direcció de Compromís ha admés que la contemplava com a substituta de Mónica Oltra en el govern valencià, encara que matisaven que es tenien en compte altres noms.

Membre d'Iniciativa del Poble Valencià, Aitana Mas va ser regidora a l'Ajuntament de Crevillent, el seu poble, entre el 2011 i 2015. També ha sigut directora general de Transparència i Participació de la conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació entre els anys 2015 i 2019.

També et pot interessar

stats