Podem aposta per un Botànic III amb una correlació "diferent" de forces

La formació morada iniciarà el 23 de setembre el procés de confecció de les seues candidatures

Pilar Lima en l’obertura del curs polític de Podem a València
Pilar Lima, en l’obertura del curs polític de Podem a València / À Punt NTC

La coordinadora autonòmica de Podem i síndica d'Unides Podem en les Corts, Pilar Lima, ha apostat per un tercer Botànic, encara que amb una correlació "diferent" de forces polítiques, davant DE l'"acostament de les dretes unificades del PP i Vox" i les "moltes limitacions en polítiques de canvi que té governar amb el PSOE".

"El moment actual ens obliga i hem de treballar", ha continuat Lima en preguntar-li per la possibilitat de formar una "gran coalició" de cara als comicis autonòmics. "Ens asseurem a parlar, però d'idees, projectes i programes per al futur, i proposarem el que volem", ha expressat.

Lima ha fet aquestes declaracions en l’obertura del curs polític a València. Al voltant de cent militants han assistit a una jornada de trobada amb la militància, on també han participat Rosa Medel, diputada en el Congrés dels Diputats per València; Chelo Poveda, portaveu de Podem València, i Adrián Navalón, secretari de formació i discurs polític de l'agrupació local.

La coordinadora autonòmica ha assegurat que el 23 de setembre, en la reunió del Consell Ciutadà Valencià, s’iniciarà el procés de primàries per a triar les candidatures autonòmiques i municipals del partit.

Preguntada per les primàries que va convocar aquest divendres l'executiva estatal de Podem, fixant les dates del 10 d'octubre al 4 de novembre, Lima ha assenyalat que “estem treballant per a configurar projectes ambiciosos, guanyadors sempre en favor de les classes populars”.

També et pot interessar

stats