Illueca: “Defensarem un model més democràtic d'implantació de les energies renovables"

El candidat a la presidència de la Generalitat per Unides Podem - Esquerra Unida ha assegurat que lluitarà contra la bambolla especulativa que hi ha al sector

Acte d'Unides Podem-Esquerra Unida celebrat a Vinaròs
Acte d'Unides Podem - Esquerra Unida celebrat a Vinaròs / @Hector_Illueca_

Héctor Illueca, vicepresident segon del Consell i candidat a la presidència de la Generalitat per Unides Podem - Esquerra Unida, ha participat aquest matí en un acte a Vinaròs (Baix Maestrat), al qual han assistit simpatitzants i membres del partit, a més de la diputada d'Unides Podem per Castelló, Marisa Saavedra.

Illueca ha declarat davant els micròfons d'À Punt Notícies que lluitarà contra la bambolla especulativa que hi ha al voltant de les renovables. “Defensarem un model més democràtic d'implantació de les energies renovables amb un accés descentralitzat i amb un pes importat del sector públic en la distribució de l'energia”, ha expressat el presidenciable per Unides Podem - Esquerra Unida.

Abans, a les Coves de Vinromà, membres de l'associació en defensa del territori, Nostra Terra, han mostrat al vicepresident segon de la Generalitat la greu afectació que la macroplanta solar Magda suposa per al territori i per a les seues vides. Illueca ha assenyalat que el projecte "és un desplegament de les energies renovables que està posant en risc el nostre territori i unflant una nova bambolla especulativa per a la major glòria de l'oligopoli elèctric".

També et pot interessar

stats