Ignasi Garcia es presentarà a les primàries de Compromís per a l'alcaldia de Castelló

L'actual vicealcalde de Castelló ha remarcat, en À Punt NTC, la seua intenció de liderar la llista.

VÍDEO | Ignasi Garcia es presentarà a les primàries de Compromís per a l\'alcaldia de Castelló

L'actual vicealcalde de Castelló, Ignasi Garcia, ha decidit "fer un pas al capdavant" i presentar-se a les primàries de la formació per a encapçalar la llista de Compromís al consistori. En declaracions a À Punt Notícies Matí, ha dit que la seua intenció és presentar-se "per a liderar la llista de Compromís per a aconseguir l'alcaldia".

Així, el pròxim 9 de març, tot aquell que vulga participar, "tant militants com simpatitzants", podrà decidir amb el seu vot en el procés de primàries si Garcia serà el candidat de la coalició a l'alcaldia de Castelló, així com l'equip que l'acompanyarà, segons ha informat la coalició en un comunicat.

El candidat s'ha marcat com a objectiu "impedir que l'extrema dreta arribe a l'ajuntament de Castelló i que les polítiques de Compromís lideren el pròxim Acord del Grau", per tal de "garantir que les polítiques progressistes que hem fet durant els últims quatre anys es continuen realitzant".

A més, ha dit que "no es pot descartar Ali Brancal com a candidata, ja que ha demostrat la seua capacitat de treball però ara està demandada pel Partit Popular que li intenta fer mal amb una demanda extemporània".

També et pot interessar

stats