El grup parlamentari de Compromís a les Corts ratifica Papi Robles per a substituir Fran Ferri

La reunió s'ha produït aquest dimarts després que dilluns fora ratificada per l'executiva nacional extraordinària de Més Compromís, un dels partits de la coalició valencianista

Papi Robles, en una imatge d'arxiu
Papi Robles, en una imatge d'arxiu / Europa Press

El grup parlamentari de Compromís ha ratificat aquest dimarts la substituta de Fran Ferri a les Corts. Els 17 diputats i diputades han triat la candidatura de Papi Robles com a nova síndica després que ahir fora ratificada per l'executiva nacional extraordinària de Més Compromís, el partiti majoritari de la coalició. Tot i que Iniciativa apostava per Aitana Mas i el corrent Bloc i País per Mònica Àlvaro, hi ha hagut un acord unànime.

Papi Robles, que no forma part de l'executiva nacional de Més Compromís, és secretària comarcal de Més València Compromís (orgànicament la ciutat de València actua com una comarca i els barris, com a municipis) i portaveu de Compromís València, a més de diputada a les Corts.

La trobada té lloc uns dies abans que Ferri deixe l'acta. Els partits que integren la coalició ja havien plantejat les seues propostes: Més Compromís havia apostat per Papi Robles, mentre que Aitana Mas (Iniciativa) també s'hi havia postulat. Bloc i País, corrent integrat en Més, havia esmentat Mònica Àlvaro.

També et pot interessar

stats