El govern expressa el seu "màxim rebuig" als homenatges a Parot

Isabel Rodríguez trasllada el "suport" del govern a totes les víctimes del terrorisme i, en particular, a les d'Henri Parot, responsable de l'assassinat de 39 persones

Concentració de suport al terrorista de la banda ETA Henri Parot en Mondragón
Concentració de suport al terrorista de la banda ETA Henri Parot a Mondragón / Efe

La ministra de Política Territorial i portaveu del govern, Isabel Rodríguez, ha expressat aquest dilluns el "màxim rebuig" de l'executiu als actes d'homenatge a l'etarra Henri Parot d'aquest passat cap de setmana al País Basc.

Rodríguez també ha traslladat el "suport" del govern a totes les víctimes del terrorisme i en particular a les d'Henri Parot, responsable de l'assassinat de 39 persones, sis d'elles menors.

Per la seua banda, la subsecretària d'Organització del Partit Popular, Ana Beltrán, ha denunciat que el president del govern, Pedro Sánchez, seguirà "encadenat als independentistes i als hereus d'ETA", als quals creu que donarà tot el que demanen "perquè els necessita".

Durant la seua intervenció aquest diumenge en el congrés provincial del PP de Lugo, la presidenta dels populars navarresos ha lamentat que se celebraren 51 homenatges de suport als presos d'ETA i especialment a Henri Parot, responsable, va dir, de la mort de 39 innocents, "i que ningú en el Govern d'Espanya fera absolutament res per impedir-ho".

Cartell amb les 39 víctimes mortals d'Henri Parot
Cartell amb les 39 víctimes mortals d'Henri Parot

Manifestació a Chueca

Quant a la manifestació del passat dissabte en el barri madrileny de Chueca, on persones d'ideologia d'ultradreta van desfilar al crit de "fora maricons dels nostres barris", la portaveu de l'executiu ha afirmat que se li "encongeix l'estómac en escoltar" aquestes consignes. Segons ha avançat Isabel Rodríguez, la delegació del govern a Madrid i la Policia Nacional ja estan recaptant informació per a "actuar amb total contundència enfront de qui no han complit amb la manifestació que havien convocat".

També et pot interessar

stats