El govern espanyol qualifica de falsa la denúncia de Manos Limpias contra el germà de Sánchez

Pilar Alegría diu que genera “desconfiança” que la jutgessa li haja demanat primer al sindicat que formalitze els tràmits processals i una fiança de 10.000 euros

Pedro Sánchez en una imatge d'arxiu
Pedro Sánchez en una imatge d'arxiu / À Punt

El govern espanyol considera que la denúncia del sindicat Manos Limpias contra David Sánchez Pérez-Castejón, germà del president del govern espanyol, és falsa i està construïda amb “retalls de tabloides digitals”. “Una altra vegada Manos Limpias, que és el mateix que dir que una vegada més estem davant d'una denúncia falsa”, ha subratllat la portaveu de l’executiu, Pilar Alegría, en la roda de premsa posterior a la reunió del Consell de Ministres.

Esta ha sigut la seua resposta en demanar l'opinió del govern central després que el jutjat d'instrucció número 3 de Badajoz haja obert diligències d'investigació a David Sánchez, responsable de l'Oficina d'Arts Escèniques de la Diputació de Badajoz, i al president d'esta institució provincial, Miguel Ángel Gallardo, per presumptes delictes de malversació, prevaricació i tràfic d'influències.

Després d'insistir que es tracta d'una denúncia falsa, la portaveu ha cridat l'atenció sobre la “desconfiança” que genera Manos Limpias davant del fet que la jutgessa li haja demanat que primer formalitze els tràmits processals i una fiança de 10.000 euros.

En la mateixa línia, la portaveu adjunta del Grup Socialista del Congrés, Montse Mínguez, ha expressat la tranquil·litat que hi ha en el seu partit davant dels assumptes que afecten la família de Pedro Sánchez i ha recordat la procedència de la denúncia i les “campanyes brutes” de les quals estan sent objecte. “Tenim un govern net, un govern que ha demostrat que el que s'haja d'investigar que s'investigue; confiem plenament en la justícia, sabem a què estan jugant determinats mitjans de comunicació, a la política del fang, la política d'enfangar-ho tot”, ha assenyalat Mínguez en roda de premsa.

També et pot interessar

stats