El govern espanyol assegura que els joves podran rebre els 250 euros per a lloguer a partir de gener

El bo s'aplicarà a cada jove i no a cada habitatge, és a dir, que cada inquilí podrà sol·licitar aquesta ajuda si té entre 18 i 35 anys i un contracte de treball que no li genere més de 23.725 euros anuals

Estudiants buscant pis de lloguer
Estudiants buscant pis de lloguer

El govern espanyol preveu que els joves que complisquen els requisits per a accedir al bo de 250 euros mensuals per a viure de lloguer puguen rebre aquesta ajuda a partir de l'1 de gener del 2022. Així ho ha anunciat la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, que ha explicat que, pel fet d'estar aquesta partida inclosa en els pressupostos generals del 2022 (200 milions d'euros), és esperable que s'aplique una vegada comence l'any.

La ministra també ha aclarit que el bo s'aplicarà a cada jove i no a cada habitatge, és a dir, que cadascun dels inquilins podrà sol·licitar aquesta ajuda sempre que tinga entre 18 i 35 anys i tinga un contracte de treball que no li genere més de 23.725 euros anuals.

El bo jove per a lloguer és una de les mesures estrela de la nova llei d'habitatge que el govern espanyol pretén que s'aprove en el Consell de Ministres del 26 d'octubre. Despré haurà de passar per una tramitació parlamentària en la qual espera que s'òbriga la negociació amb la resta de partits polítics.

Sánchez ha remarcat que en matèria d'habitatge, els pressupostos de l'any vinent inclouen la major partida de la història: 3.290 milions d'euros, un 50% més que la d'enguany.

També et pot interessar

stats