La Generalitat iniciarà la reversió de l'Hospital de la Marina abans de l'estiu

Puig anuncia l'inici "en les pròximes setmanes" de converses per a tornar a la gestió pública de l'hospital de Dénia.

Marina Salud
Marina Salud

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest matí en la sessió de control de les Corts l'inici "en les pròximes setmanes" de les converses per a tornar a la gestió pública l'Hospital de la Marina de Dénia, que gestiona Marina Salud. Puig ha defensat que la reversió de l'Hospital de la Marina és la prioritat del Consell ara que l'Hospital de la Ribera ha tornat a la gestió pública. Puig vol que les negociacions comencen abans de l'estiu.

L'anunci de Puig s'ha produït arran d'una pregunta parlamentària formulada per Antonio Estañ, portaveu a les Corts de Podem, sobre les pròximes accions previstes pel Consell per a revertir la resta de concessions administratives després que l'Hospital d'Alzira ha tornat a la gestió pública. 

Puig ha defensat que la reversió de l'Hospital de la Ribera s'ha produït amb "normalitat" i amb "seguretat jurídica" amb "plena transparència". El president ha reiterat la voluntat de recuperar per a la gestió pública directa tots els departaments de salut. Ha afegit que en el cas de l'àrea de la Marina, els ajuntaments i les entitats locals de la zona han manifestat la seua voluntat a favor de la reversió, una circumstància que "no es produeix en altres departaments de salut". 

També et pot interessar

stats