El general Villarroya, de dimitir per vacunar-se a conseller militar a Washington

El Ministeri de Defensa nomena el militar conseller davant l'Organització d'Estats Americans

Villarroya i Robles, en una imatge d'arxiu
Villarroya i Robles, en una imatge d'arxiu

El general Miguel Ángel Villarroya, que va dimitir com a cap de l'Estat Major de la Defensa (Jemad) després de descobrir-se que s'havia vacunat contra la Covid-19, ha sigut nomenat pel Ministeri de Defensa com a conseller militar d'Espanya davant l'Organització dels Estats Americans (OEA), amb seu a Washington. El nomenament serà efectiu a partir del 26 d'abril.

El nomenament ha sigut signat per la ministra de Defensa, Margarita Robles i publicat aquest dimarts en el Butlletí Oficial del Ministeri del Defensa.

Villarroya Vilalta, de 63 anys, ocuparà el lloc de conseller permanent d'Espanya davant l'Organització dels Estats Americans (OEA) i assessor per a Assumptes de Seguretat Hemisfèrica.

El passat 23 de gener Villarroya va presentar la dimissió com a cap de l'Estat Major de la Defensa, càrrec que va assumir un any abans, després de conéixer-se que ell, juntament amb altres generals de l'Estat Major de la Defensa, s'havien vacunat contra la Covid-19. En aquell moment va dir que marxava "amb la consciència tranquil·la" perquè mai va pretendre "aprofitar-se de privilegis".

També et pot interessar

stats