Fran Ferri dimiteix com a diputat de Compromís

Anuncia que d'ací a algunes setmanes deixarà la política institucional per a dedicar-se a la carrera professional, però seguirà en l’executiva del partit

El síndic de Compromís, Fran Ferri
El síndic de Compromís, Fran Ferri / À Punt NTC
17 de desembre 2021 - 13:13

El síndic de Compromís, Fran Ferri, abandonarà la política institucional, deixarà l’acta de diputat per a dedicar-se a la seua carrera professional. Així ho ha anunciat ell mateix, a través de les xarxes socials, després de deu anys com a diputat a les Corts, primer des de la bancada de l’oposició i després com a síndic de la formació taronja durant el govern del Botànic. Ferri continuarà en l’executiva de Més Compromís i en el projecte d’aquest partit, segons ha confirmat.

“Després de més de deu anys en primera línia institucional, és el moment de tornar a la meua faena i deixar que altres prenguen el relleu en les meues responsabilitats institucionals”, expressava el síndic en un comunicat difós a través de Twitter. 

“Continue pensant com el primer dia, que el nostre pas en la política institucional és un servei que prestem de forma temporal per a intentar millorar la realitat que ens envolta. I perquè això siga possible hem de saber d’on venim, però també on tornar”, afirma el síndic en el comunicat que ha difós.

Ferri ha estat com a diputat en l’hemicicle valencià més de deu anys. Primer, durant el govern del Partit Popular, va estar a l’oposició, i en l’última legislatura es va convertir en Síndic de Compromís. Va ser en aquesta última etapa quan va deixar de compaginar la política institucional amb el seu treball, on va sol·licitar una excedència. Ara, segons assegura, es dedicarà plenament avançar en la seua trajectòria professional. El diputat de Compromís, enginyer de formació, treballava al sector automobilístic abans de dedicar-se exclusivament a la política. 

El diputat de la formació taronja presentarà “pròximament”, en una data sense concretar, la seua renúncia a l'escó que ocupava en les Corts. 

També et pot interessar

stats