Flores defén el programa de Vox: “Calla la boca a tots aquells que diuen que a penes tenim uns quants principis”

El cap de llista de València al Congrés afirma que per no repetir la situació de França cal adoptar mesures per "regular la nostra immigració"

Carlos Flores, en una imatge d'arxiu
Carlos Flores, en una imatge d'arxiu / Europa Press

El cap de llista de Vox al Congrés per València en les eleccions generals de 23 de juliol, Carlos Flores, ha defensat aquest dissabte a la capital que el programa electoral del seu partit és una proposta "seriosa, de govern i creïble". Segons afirma, la proposta "calla la boca" de tots aquells que durant els últims dies han qualificat Vox com "un partit matusser que a penes té uns quants principis o unes quantes propostes i que no fa més que repetir-les una vegada i una altra".

Flores ha assenyalat que es tracta d'un programa "de 178 pàgines, estructurat en vint blocs temàtics", en els quals "es dona resposta" a qüestions relatives a educació, energia, ecologia, desenvolupament rural, infraestructures i marc constitucional, entre altres.

El candidat ultradretà ha fet referència als disturbis que s'han produït a França després de la mort, per un tir d’un policia, d’un jove de dèsset anys que conduïa sense carnet i fugia d’un control policial. En aquest sentit, ha considerat que "ningú voldria que Espanya esdevinguera d'ací a deu anys el que França és en aquests moments, que d'ací a una generació, Espanya passara pel trauma, pel conflicte que França viu durant aquests últims anys".

Flores ha afegit que perquè això no succeïsca cal adoptar mesures que considera que el país gal no ha adoptat: "Hem de regular la nostra immigració, assegurar les nostres fronteres i que els immigrants que entren s'incorporen de manera plena a la vida social del país, que interioritzen les nostres normes de convivència, i no estic parlant solament dels costums de les pràctiques, estic parlant de les lleis que fonamenten la nostra convivència".

També et pot interessar

stats