La Fiscalia recorrerà al Suprem l'arxivament de la vacunació de l'alcalde de la Nucia

L'Audiència d'Alacant va considerar que no es donen els requisits dels delictes de prevaricació i suborn i que no es va lesionar el dret preferent a rebre una dosi de cap afectat

alde de La Nucia, Bernabé Cano, en una imatge d'arxiu
Alcalde de la Nucia, Bernabé Cano, en una imatge d'arxiu / Ajuntament de la Nucia

La Fiscalia d'Alacant recorrerà davant el Tribunal Suprem l'arxivament de la causa per suborn i prevaricació contra l'alcalde de la Nucia i diputat provincial, Bernabé Cano (PP), per vacunar-se de la covid abans d'hora en una residència de majors.

Encara que la sentència de l'Audiència d'Alacant va revocar la decisió d'un jutjat d'obrir procediment abreujat a Cano i va determinar que el sobreseïment de la causa era ferm, el ministeri públic està preparant un recurs davant l'alt tribunal.

L'Audiència va arxivar el mes d'abril passat la causa a l'alcalde popular en considerar que no es donen els requisits dels delictes de prevaricació i suborn en la seua actuació, i que no es va lesionar el dret preferent a rebre una dosi de cap afectat.

El tribunal va estimar així el recurs d'apel·lació interposat pel primer edil contra l'acte del jutjat de primera instància i instrucció 2 de la Vila Joiosa que va decidir processar-lo.

També et pot interessar