Ferri: "No hi ha res darrere de la meua renúncia, torne a la meua faena"

En declaracions a À Punt el síndic de Compromís nega que la seua dimissió siga una maniobra per a donar el salt a la política estatal

Connexió amb Fran Ferri aquest matí en 'A La Ventura'

Fran Ferri deixa l'acta de diputat a les Corts per la conjuntura que hi ha ara mateix en l’empresa privada on estava d’excedència des que es dedicava en exclusiva a la política. El síndic de Compromís ha negat rotundament que haja renunciat a l'escó per a fer el salt a la política estatal, segons ha expressat en el programa A la Ventura en unes declaracions en exclusiva, només uns minuts després d’anunciar en Twitter que abandonava la política institucional.

Preguntat sobre la possibilitat de retirar-se ara per a ocupar més endavant un càrrec a Madrid, Ferri ha sigut contundent: “no hi ha res més darrere, torne a la meua faena”. Segons ha assegurat en A la Ventura, ara “es donen les circumstàncies en l'empresa privada”, on hi ha “moviments importants”. En aquest sentit, ha afegit que la seua concepció de la política sempre ha previst “tindre un peu fora”.

“Queda any i mig per a les eleccions, però hi ha circumstàncies en l’àmbit privat que no es donen en uns altres llocs. De vegades, hi ha trens que passen i, si no els agafes, els pots perdre. Ara el puc agafar, no sé què passarà més avant”, aclaria tot just acabar la reunió amb el seu grup parlamentari en què ha comunicat la notícia. Ferri és enginyer i, abans de dedicar-se exclusivament a la política, treballava en el sector automobilístic.

Encara que descarta fer un gir en la seua carrera política, ha afirmat que no s’acomiada “per sempre” d’aquesta dedicació. De fet, abandona la política institucional, però seguirà vinculat a Compromís, on continuarà en l'executiva.

Durant la seua intervenció en À Punt, ha afirmat que no ha sigut fàcil adoptar la decisió i s’ha mostrat satisfet de la seua tasca per a transformar una realitat que no li agradava. També ha destacat el treball fet en relació amb els drets del col·lectiu lgtbi. 

També et pot interessar

stats