Feijóo reivindica la política de pactes del PP l’endemà de la constitució dels ajuntaments

El líder de l’oposició ha remarcat que han sigut determinants perquè Bildu no governe a Vitòria ni Junts i ERC a Barcelona 

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, amb la plana alta del partit
El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, amb la plana alta del partit / Jesus Hellín (Europa Press)

L'endemà de la constitució dels ajuntaments els partits s’han llançat a la precampanya de les eleccions generals. El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha reunit a Madrid dirigents i càrrecs del PP per a exhibir el triomf municipal i defensar la seua política de pactes. 

Davant de la plana major popular, entre la qual es trobava el líder del PPCV i futur president de la Generalitat, Carlos Mazón, el líder de l’oposició ha enaltit la "política d'Estat" de la formació. Així, ha remarcat que han sigut determinants per a evitar un govern de Bildu a Vitòria o de Junts i ERC a Barcelona

En aquesta línia, el presidenciable ha apel·lat a la ciutadania a atorgar-li una "majoria suficient" per a poder "trencar d'una vegada per sempre la política de blocs que ha intentat construir el ‘sanchisme’".

En una intervenció en la qual no s'ha referit en cap moment als pactes amb Vox, ha assenyalat que "Espanya està farta que la polaritzen i l'atrinxeren els suposats progres contra els suposats fatxes".

Feijóo, però, ha remarcat que "ningú" pot comptar amb el PP per a "estar en contra de la violència masclista" o "no defensar la unitat nacional, la llibertat d'expressió o la de premsa". De fet, en una entrevista publicada aquest diumenge pel diari ABC, ha garantit que les polítiques d'igualtat del Consell "li correspondran al PP".

També et pot interessar

stats