Feijóo recupera l’exconseller Gerardo Camps i la diputada Belén Hoyo per a la cúpula del PP

Entre els quatre valencians que s’integraran en la direcció del partit també està el diputat Agustín Almodóbar i el senador Vicente Martínez Mut

VÍDEO | Gerardo Camps assegura que mai van existir indicis de delicte en les auditories públiques d\'Aerocas
L'exconseller Camps, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

L’exconseller d’Economia Gerardo Camps serà un dels quatre nous valencians que s’integren en el tercer escaló de l’organigrama del Partit Popular, que presideix Alberto Núñez Feijóo. Qui va ser conseller d’Economia del govern de Francisco Camps serà, juntament amb els diputats Agustín Almodóbar i Belén Hoyo, així com Vicente Martínez Mut, senador territorial per Castelló, els noms que es posaran aquest dilluns sobre la taula del Comité Executiu Nacional del PP per a completar l’organigrama de la renovada cúpula del partit.

La direcció nacional proposarà Gerardo Camps per a estar al capdavant de l’àrea de Sostenibilitat Social, mentre que apostarà pel diputat alacantí Agustín Almodóbar com a responsable de Turisme, que s’emmarca en la Sotssecretaria Econòmica del PP.

Així mateix, la diputada Belén Hoyo, qui va dimitir el febrer com a presidenta del comité electoral del PP, en plena crisi interna del partit que va acabar amb la renúncia de Pablo Casado a l'escó i al lideratge del partit, tornarà a estar en la cúpula del partit. L’actual direcció nacional ha pensat en ella per a estar al capdavant de l’àrea d’Afiliacions.

Per últim, el quart nom valencià que s’integrarà en la direcció del Partit Popular, si el valida el Comité Nacional, serà el del senador territorial per Castelló Vicente Martínez Mut. El partit ha pensat en ell per a l’àrea d’Economia Circular.

Amb aquests nomenaments, la formació busca ajustar l'estructura "viva i en constant actualització, per a oferir una millor resposta als problemes i preocupacions de la ciutadania en un escenari de greu crisi econòmica".

També et pot interessar

stats