Feijóo promet una oposició "proporcional i proporcionada" al govern "radical" de Sánchez

El líder del PP ha defensat que només els interessos de la ciutadania guiaran la seua labor d'oposició i que ni el govern ni els seus altaveus mediàtics aconseguiran acoquinar-los

Membres de la nova
Membres de la renovada direcció del PP / Twitter: @NunezFeijoo

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha subratllat que el Partit Popular farà una oposició "proporcional i proporcionada" enfront del govern "radical" d'Espanya i que no acceptarà tuteles ni de l'executiu de cap altre partit, en al·lusió a Vox, al qual no ha esmentat.

El cap de l'oposició ha intervingut davant el Comité Executiu Nacional del seu partit, que aquest dijous renova la direcció i els càrrecs de portaveu parlamentaris.

Davant els seus ha defensat que només els interessos de la ciutadania guiaran la seua labor d'oposició i que ni el govern ni els seus altaveus mediàtics aconseguiran acoquinar-los.

"Sánchez vol de mi el que el PSOE és per als seus socis, una marioneta, i us assegure que ni ho soc, ni ho som. L'única mansuetud que l'Espanya de hui té és la del govern amb l'independentisme", ha recalcat.

Feijóo ha subratllat que "l'única esperança és que l'oposició siga millor que el govern".

També et pot interessar

stats