Feijóo es compromet a València que no hi haja més eleccions en ple estiu

El candidat del PP a la presidència del govern espanyol ha dit a València que reformarà la llei electoral perquè no es puguen celebrar comicis els mesos de juliol i agost

Feijóo a València
Alberto Núñez Feijóo intervé en un acte de campanya a l'Oceanogràfic / Biel Alino (EFE)

El candidat del PP a la presidència del govern espanyol, Alberto Núñez Feijóo, s'ha compromés a reformar la llei electoral per a evitar que es tornen a convocar unes eleccions en plena època estival, és a dir, durant els mesos de juliol i agost. Només es permetrien en casos d'"extraordinària urgència i necessitat".

El candidat dels populars a La Moncloa ha représ aquest dijous la seua agenda de campanya, després d'un dia d'aturada per una lumbàlgia, amb un míting a l'Oceanogràfic de València. Ha realitzat aquesta nova promesa electoral dos dies abans de les eleccions i amb un aquari amb peixos i taurons a l'esquena. 

"Modificaré la llei electoral perquè no es puguen convocar eleccions a Espanya durant els mesos de juliol i agost. Hem d'aprendre la lliçó. Vivim un canvi climàtic amb onades de calor com la que estem vivint i milers de treballadors amb dret a vacances no les han pogudes tindre", ha explicat.

Feijóo ha denunciat que Pedro Sánchez pretenia una campanya amb pocs mítings i actes, per a no haver d'explicar la seua derrota en les eleccions municipals i autonòmiques. El Partit Popular, per contra, ha organitzat "molts mítings i molts actes". Assegura que els espanyols aniran a votar malgrat les "dificultats i les calors" perquè són "molt més responsables" que l'actual president del govern i candidat socialista. 

Per al candidat popular, Sánchez pretenia dificultar el vot en obrir les urnes un 23 de juliol.

En aquest acte, al qual han assistit 500 seguidors, han pres la paraula també el subsecretari d'institucional i cap de llista al Congrés per la província de València, Esteban González Pons, a més del nou president de la Generalitat, Carlos Mazón.

També et pot interessar

stats