La Junta Electoral amplia fins a divendres a les 14 hores el vot per correu

L’empresa pública havia sol·licitat la pròrroga per a facilitar les reexpedicions de la documentació a l’electorat que va demanar en una adreça de lliurament i després l’han canviada

Les persones solicitants poden depositar el sobre amb el vot fins el 20 de juliol a les oficines de Correus
Qui ho sol·licite pot depositar el sobre amb el vot fins al 20 de juliol a les oficines de Correus / Europa Press
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
20 de juliol 2023 - 11:45 Actualitzat: 20 de juliol 2023 - 14:44

La Junta Electoral central ha accedit a la petició de Correus i finalment donarà algunes hores de pròrroga perquè els més retardats lliuren el seu vot. Les oficines postals, per tant, recolliran els sufragis fins a les 14 hores d’aquest divendres. 

Inicialment, el termini per a entregar la documentació finalitzava aquest dijous. L’empresa pública, que ja havia anunciat que aquest dijous mantindria obertes les oficines fins que totes les persones que estigueren allà pogueren exercir el seu dret al vot, ha sol·licitat que l’ampliació del termini per a votar s’estenguera a totes les oficines d’Espanya. 

Correus basava la seua petició a la Junta Electoral Central amb la intenció de facilitar la gestió de les reexpedicions de les documentacions electorals a les persones que van indicar en la seua sol·licitud una adreça de lliurament i després han demanat rebre la seua documentació electoral en una altra adreça.

També et pot interessar

stats