Feijóo assegura només un cara a cara amb Pedro Sánchez durant la campanya del 23J

El líder del PP creu que la proposta del president del govern de realitzar sis debats és una "ocurrència" que obeeix a la seua "urgència"

Allau de crítiques a Feijóo després de la seua reunió amb els fiscals
Alberto Núñez Feijóo en una imatge d'arxiu

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha assegurat aquest dimarts que no té "cap problema" a debatre amb Pedro Sánchez i ha subratllat que en la campanya electoral de les eleccions generals del 23 de juliol està disposat a celebrar un cara a cara amb Pedro Sánchez.

"No tinc cap problema a tindre un debat cara a cara amb el senyor Sánchez. Hi haurà un cara a cara entre el senyor Sánchez i jo en la campanya electoral", ha garantit Feijóo en una entrevista en Onda Cero un dia després de l'oferta de Pedro Sánchez de celebrar sis debats fins als comicis del 23 de juliol.

En ser preguntat expressament si té por de debatre amb Sánchez, Feijóo ho ha negat de manera rotunda i ha assenyalat que l'"ocurrència" de celebrar sis debats obeeix a les "urgència" del president del govern. "Això em recorda a una pel·lícula de l'oest: el repte a tal hora el dilluns", ha ironitzat.

En aquest sentit, ha recalcat que els debats "es negocien" entre els equips de campanya, "no s'obliguen ni s'estableixen des d'una banda interessada". "Per descomptat, es debatrà, però els debats no s'obliguen. Els debats es negocien", ha afirmat.

També et pot interessar

stats