Fabra reconeix que va rebre un préstec de 300.000 euros de Fernando Roig sense més aval que la seua amistat

Les declaracions de l'expresident de la Diputació de Castelló s'han conegut aquest diumenge, tot i que es remunten a octubre del 2020

Declaracions de Carlos Fabra davant el jutge el passat 28 d'octubre

L'expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, ha reconegut davant del jutge Jacobo Pin que va rebre un préstec de 300.000 euros de l'empresari Fernando Roig sense més aval que la seua amistat, en saber que passava dificultats econòmiques.

Aquestes declaracions formen part d'un vídeo d'uns 7 minuts que s'han fet públiques aquest diumenge i on pot sentir a Fabra en el juí pel presumpte cas d'ocultació patrimonial i fonts d'ingressos opacs. Les imatges corresponen al passat 28 d'octubre quan l'expresident va declarar davant el jutge Jacobo Pin, en el juí oral obert al jutjat d'instrucció número 4 de Castelló.

En la mateixa gravació, Fabra nega haver fet cap operació per a dificultar el cobrament d'Hisenda del que li demanava per la seua condemna penal.

Al final de la intervenció, Fabra explica que l'Agència Tributària va traure a subhasta un garatge que tenia a Eivissa, unes parcel·les de la seua propietat en la urbanització La Coma de Borriol, a la Plana Alta, i una casa que compartia al 50% de propietat amb la seua dona a Culla, a l'Alt Maestrat. A més, l'expresident de la Diputació de Castelló, assegura que Hisenda li reté una part del que cobra de la seua pensió. 

El passat 21 de juny, el mateix jutjat d'instrucció número 4 de Castelló va obrir  juí oral a l'expresident de la Diputació Provincial, Carlos Fabra, i nou acusats més en el procediment penal que investiga la presumpta ocultació del patrimoni del polític a Hisenda per a evitar pagar la sanció d'1,4 milions que se li va imposar el 2013 per delictes fiscals.

També et pot interessar

stats