Podem escull María Teresa Pérez com a coordinadora general

L’exdirectora general de joventut assegura que lidera un equip disposat a “denunciar la corrupció del PP més zaplanista que ha tornat a la nostra terra”

María Teresa Pérez ha aconseguit més del 60% dels vots en les primàries del partit
María Teresa Pérez ha aconseguit més del 60% dels vots en les primàries del partit / Europa Press

Podem té nova coordinadora general de la Comunitat Valenciana. María Teresa Pérez, actual portaveu estatal, exdiputada estatal per Alacant i exdirectora general de joventut en el govern central, ha sigut escollida en les primàries de la formació com a nova coordinadora general, amb el 61,27% dels vots, segons ha informat la formació morada.

La candidatura liderada per la nova coordinadora competien amb altres dues llistes: Gent de Podem, amb l’exregidora Arantxa Torres al capdavant, i Podem Militància PV, liderada pel també exregidor Agustín Pérez.

En saber el resultat del procés intern, Pérez ha assegurat posar-se a treballar per a recuperar un projecte polític necessari al nostre territori: “Ens posem a treballar per a revitalitzar un projecte polític necessari per al País Valencià, que s'atreveix a denunciar la corrupció del PP més zaplanista que ha tornat a la nostra terra i que s'atreveix a posar peus en paret davant de la retallada de drets”, exposava.

La nova líder de Podem llança "un missatge polític centrat en els drets feministes, ecologistes i la pau".

"Estem governats per una dreta i ultradreta que venen a desmuntar tots els avanços socials aconseguits, que planteja obrir una oficina antiavortament a Alacant, que omplirà les butxaques dels seus amics d'empreses navilieres amb l'ampliació del port de València", afegia Pérez. 

També et pot interessar

stats