Errejón critica la proposta d’Almeida d’endur-se una mascletà a Madrid

El líder de Més País, que ha visitat les Falles de València, ha remarcat que no tots els madrilenys comparteixen aquesta “mirada folkloritzant” la cultura valenciana

El líder de Més País, Íñigo Errejón, aquest dissabte a València amb l'alcalde Joan Ribó i el presidenciable de Compromís Joan Baldoví

Íñigo Errejón, líder de Més País, ha criticat aquest dissabte a València la promesa de l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida, d’organitzar una mascletà a la capital espanyola si l’alcaldable del PP a l'Ajuntament de València, María José Catalá, governa després de les pròximes eleccions autonòmiques del 28 de maig. 

El diputat madrileny ha explicat –en valencià– que li va fer “una mica de vergonya” escoltar les paurales de Martínez Almeida. Durant aquesta nova visita a València per a gaudir de les Falles amb la plana major de Compromís, també ha remarcat que no tots els madrilenys comparteixen aquesta “mirada folkloritzant” de la cultura valenciana. 

En companyia de l’alcalde de València, Joan Ribó, i el candidat a la presidència de la Generalitat de Compromís, Joan Baldoví, Errejón ha lloat la tasca dels “companys i companyes” de la coalició valencianista en els governs locals i en l’autonòmic. 

En aquesta línia, ha admés que li fa “enveja” aquesta situació i que vol importar a Madrid aquestes polítiques que assegura que han fet de València i del País Valencià un lloc “més bonic, més obert, amb més autoestima, amb més orgull i més mirada de futur”. 

També et pot interessar

stats