ERC redobla la pressió al govern espanyol i registra setze esmenes als pressupostos, al Senat

La formació republicana encara negocia amb el PSOE els termes de la futura llei audiovisual

El portaveu d'ERC en el Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, en una sessió plenària en el Congrés dels Diputats
El portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, en una sessió plenària / Ricardo Rubio (Europa Press)

Esquerra Republicana ha decidit finalment presentar setze esmenes parcials als pressupostos generals de l'Estat (PGE) per a 2022, mantenint la pressió al govern espanyol sobre el seu suport a aquests comptes públics mentre negocia amb el PSOE els termes de la futura llei audiovisual. En total, els grups han presentat 3.952 esmenes parcials, si bé encara no ha transcendit quines formacions han declinat registrar esmenes.

Així ho ha confirmat la formació republicana després que el termini per a presentar aquestes esmenes parcials ha acabat aquest dijous a les 18:00 hores, coincidint amb el debat a la totalitat dels pressupostos que es fa a la cambra alta.

La mateixa portaveu d'ERC al Senat, Mireia Cortés, ha assenyalat durant el debat a la cambra alta que, en aquest moment, no hi ha res que porte a considerar el seu suport factible als comptes públics per a 2022, i que, per tant, ha confirmat que presentaran aquestes esmenes parcials mentre continuen negociant els termes de la futura llei audiovisual.

També et pot interessar

stats