Podem enceta el procés de primàries en un acte amb Juan Carlos Monedero

El vicepresident segon, Hèctor Illueca, es presenta com a candidat a presidir la Generalitat i la coordinadora autonòmica, Pilar Lima, a l'alcaldia de València

Hèctor Illueca i Pilar Lima en l'acte de presentació de candidatures, aquest dissabte a València
Hèctor Illueca i Pilar Lima en l'acte de presentació de candidatures, aquest dissabte a València / À Punt NTC

Podem ha encetat aquest dissabte el procés de primàries en un acte a la ciutat de València, on s'ha fet l'acte de presentació de candidatures. Fins dijous 3 de novembre es podrà votar i l'endemà es proclamaran els resultats.

El vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Hèctor Illueca, es presenta com a candidat a presidir la Generalitat i l'actual síndica d'Unides Podem i coordinadora autonòmica de Podem, Pilar Lima, a l'alcaldia de València. A l'acte ha assistit també el cofundador de Podem, Juan Carlos Monedero.

"Les conquestes costen molt, de vegades arriben tard i altres vegades no arriben. Treballarem per una nova correlació de forces que permeta construir un govern valencià a l'altura del moment històric amb valentia i audàcia per a fer les polítiques que el nostre poble necessita", ha assegurat el vicepresident segon del Consell.

Monedero acusa Feijóo de ser "un frau, una mentida"

El cofundador de Podem i director de l'Institut República i Democràcia, Juan Carlos Monedero, per la seua part, ha acusat el president del PP, Alberto Núñez Feijóo de ser "un frau, una mentida, una xicoteta excusa" i un "parèntesi" en el partit "fins que col·loquen a qui realment interessa" al capdavant. A parer seu, seria l'actual presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

Així ha valorat Monedero la suspensió de les negociacions per part del PP amb el PSOE per a renovar el Consell General Poder Judicial (CGPJ). Precisament, ha instat els socialistes a "despertar" i a "adonar-se" que si volen "salvar la democràcia" no serà "en cap cas amb el PP". "Sembla que el PSOE no té coratge i no s'atreveix a plantar-li cara al PP, que es permet el luxe de dir qui pot i qui no pot estar en el CGPJ", ha expressat.

També et pot interessar

stats