Edmundo Bal llança una candidatura "de David contra Goliat" per a liderar Ciutadans

El sotssecretari general de Ciutadans pretén tornar el partit als seus orígens

La diputada en el Congrés de Ciutadans, Sara Giménez; el sotssecretari general de Cs, Edmundo Bal; i el regidor Santiago Saura en la candidatura 'Ciutadans de nou'
La diputada en el Congrés de Ciutadans, Sara Giménez; el sotssecretari general de Cs, Edmundo Bal, i el regidor Santiago Saura, en la candidatura Ciutadans de Nou / Europa Press

El sotssecretari general de Ciutadans, Edmundo Bal, ha presentat aquest dijous a Madrid la seua candidatura al càrrec de portaveu polític de la formació, una llista que ha definit com "de David contra Goliat", amb la qual pretén tornar el partit a l'essència dels orígens.

Santiago Saura, regidor a Madrid i número dos de la candidatura que Bal defensarà al gener en l’assemblea del partit, proclama: "No volem un partit per a puristes cada vegada més estret i simplificat ideològicament". El també portaveu adjunt en el Congrés ha insistit que la seua candidatura "no va contra ningú" i que el que busca és fomentar un "debat d'idees" i treballar per a recuperar "molta gent" que en el passat va confiar en la formació taronja.

Bal ha proclamat unes paraules als afiliats que han acudit a donar suport en l’acte de presentació: "Molta gent va fer aquest camí i van ser apartats. Volem recuperar aquesta gent, que no sobre ningú, que tothom hi participe”.

A més, ha defensat que per a "ressuscitar" el projecte taronja és necessari un "canvi" i ha reivindicat que Ciutadans és "més necessari que mai" perquè, al seu entendre, és l'únic partit "que s'allunya del populisme, els extremismes i els nacionalismes. "Som un partit de liberals i progressistes", ha subratllat.

També et pot interessar

stats