Arrimadas optarà al lideratge de Ciutadans si Bal no negocia una llista consensuada

La presidenta de la formació insta al portaveu de la formació a dissenyar una candidatura que evite "una batalla campal" al partit

La presidenta de Ciutadans ha llançat un ultimàtum a Edmundo Bal aquest dilluns
La presidenta de Ciutadans ha llançat un ultimàtum a Edmundo Bal aquest dilluns / María José López (Europa Press)

La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha reconegut que sí que hi ha hagut discrepàncies importants entre ella i la seua mà dreta Edmundo Bal. De fet, li ha fet una advertència: si Bal no torna a la candidatura d'unitat, ella tirarà avant amb la seua pròpia llista.

Arrimadas es mostra disposada a presentar candidatura per a liderar el partit si la seua "mà dreta" i portaveu de la formació taronja no negocia una llista que "evite una batalla campal" al partit.

Segons ha explicat Arrimadas en una roda de premsa, el seu objectiu era i continua sent conformar una candidatura d'unitat per a l'assemblea nacional que Ciutadans preveu realitzar a principis de gener, però s'ha vist sorpresa per l'anunci d'Edmundo Bal de presentar-se a les primàries.

En aquest context, ha fet una proposta de buscar una candidatura d'unitat, que evite una "batalla campal" pocs mesos abans de les eleccions locals, però si Edmundo Bal segueix amb els seus plans, serà quan Arrimadas llance la seua pròpia candidatura.

També et pot interessar

stats