La direcció d'Unides Podem ratifica l'elecció de Pilar Lima com a nova síndica

El grup parlamentari de la coalició ha de donar el vistiplau al relleu de Davó per Lima.

Imatge d'arxiu de la coordinadora autonòmica de Podem, Pilar Lima
Imatge d'arxiu de la coordinadora autonòmica de Podem, Pilar Lima / À Punt NTC

La direcció de la coalició Unides Podem, òrgan de coordinació i direcció del grup parlamentari format per Podem i Esquera Unida, ratificarà aquest dilluns l'elecció de Pilar Lima com a nova portaveu a les Corts.

Lima, actual coordinadora autonòmica de Podem, ha estat elegida aquest dissabte nova síndica de la formació pel Consell Ciutadà. Naiara Davó, que ara ocupa aquest càrrec, passaria així a ser portaveu adjunta del partit morat a l'hemicicle valencià.

L'acord de coalició entre totes dues formacions estableix que la síndica ha de ser podemita i, per tant, Esquerra Unida ha de donar el vistiplau a l'elecció de la direcció de Podem.

El pas següent per a formalitzar el relleu de Davó, segons el reglament de les Corts, és la votació favorable del grup parlamentari. Fonts de la direcció de Podem han confirmat a À Punt Notícies que no es preveu la possibilitat que els diputats i diputades podemites voten en contra de l'elecció de la nova síndica, ja que això contravindria els estatuts de la formació.

També et pot interessar

stats