Dimiteixen cinc membres de la direcció d’EUPV

Els implicats comuniquen la decisió per correu electrònic sense al·legar cap motiu, encara que no es descarta que tinga relació amb la destitució de Cristian Veses de Transparència

Antoni Llorente i Estefania Blanes, dos dels membres de l'executiva que han dimitat al costat de la també consellera Rosa Pérez Garijo, al centre
Antoni Llorente i Estefania Blanes, dos dels membres de l'executiva que han dimitit, al costat de la també consellera Rosa Pérez Garijo, al centre / Continuem Endavant Fent País

Cinc membres de l'executiva d'Esquerra Unida (EUPV) han abandonat els seus càrrecs orgànics aquest cap de setmana sense al·legar cap motiu. Entre aquestes cinc persones, es troba la portaveu de la formació i portaveu adjunta d’Unides Podem en les Corts, Estefania Blanes.

Junt amb ella, han presentat la dimissió el responsable d'Elaboració Política d'EU i secretari autonòmic de Transparència, Antoni Llorente; el responsable d'Àrees i exsubsecretari de la conselleria dirigida per Rosa Pérez Garijo, Cristian Veses; el responsable i director general de Memòria Democràtica del partit, Iñaki Pérez, i la responsable de Joventut, Andrea Pardo.

Des del partit han explicat que les dimissions es van produir dissabte passat a través de correu electrònic, sense al·legar cap motiu, i han assenyalat que el dimecres anterior va haver-hi una reunió ordinària de l'executiva d'EUPV i tots ells van participar en la trobada amb total normalitat.

Des d'EUPV entenen que la dimissió podria tindre relació amb la destitució de Veses com a sotssecretari de la Conselleria de Transparència a principi de mes, encara que les persones que han dimitit neguen que aquesta siga la raó.

Els implicats han rebutjat fer declaracions perquè creuen que els debats i les explicacions s'han de donar en els òrgans interns que corresponga, i assenyalen que la seua manera d'actuar ha sigut sempre la del diàleg i les decisions col·lectives perquè l'organització està per damunt de les accions personals.

També et pot interessar

stats