Díaz evita contestar a Iglesias, qui l'ha acusat de posar-se de perfil davant les crítiques a Montero

La ministra de Treball està aquest divendres a Elx, on s'ha reunit amb les aparadores

Díaz a Elx

La ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha evitat aquest divendres a Elx (Baix Vinalopó) pronunciar-se sobre les crítiques de Pablo Iglesias en què l'acusa implícitament de posar-se de perfil mentre ataquen a "una companya", en referència a Irene Montero, ministra d'Igualtat.

Díaz ha fet aquestes declaracions a la capital del Baix Vinalopó, on s'ha reunit amb representants del sector de les aparadores del calcer per a escoltar quines són les seues reivindicacions. Les treballadores s’han manifestat en diverses ocasions per a exigir un conveni laboral digne i denunciar el bloqueig de la negociació col·lectiva amb la patronal.

L'exvicepresident del govern ha afirmat a Twitter aquest divendres que "posar-se de perfil" quan "li arreen a una companya", en referència a la ministra d'Igualtat Irene Montero, "no sols és miserable i covard, sinó políticament estúpid" ha llançat de manera genèrica i sense fer cap esment concret. Amb aquestes paraules, Iglesias denuncia la "cacera" contra Igualtat, arran de la polèmica que envolta la Llei del només sí és sí i la revisió de penes a la baixa en algunes sentències d'abús sexual, i denunciar que la "dreta judicial" és un "actor polític".

El cofundador de Podem, Juan Carlos Monedero, ha opinat en xarxes de manera similar, en criticar que la dreta "està posant paranys per a colpejar Podem" mentre "tristament" hi ha "silencis inexplicables".

També et pot interessar

stats