El debat sobre l'estat de la Comunitat Valenciana tindrà lloc del 21 al 25 de setembre

Les negociacions dels pressupostos de la Generalitat continuen provocant diferències entre els grups del Botànic.

El debat sobre l'estat de la Comunitat Valenciana tindrà lloc del 21 al 25 de setembre
El debat sobre l'estat de la Comunitat Valenciana tindrà lloc del 21 al 25 de setembre

La junta de síndics de les Corts ha acordat aquest dimarts les dates del debat sobre l'estat de la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc entre el 21 i el 25 de setembre. Així, les Corts acolliran el debat el dilluns 21 i el dimecres 23, i les votacions seran el divendres 25.

A més, s'han fixat també quatre sessions de control per al que queda d'any, tot i que l'oposició demanava fins a sis plens. El PP també ha reclamat la compareixença de la vicepresidenta primera del Consell, Mónica Oltra, del vicepresident sego, Rubén Martínez Dalmau, i del conseller d'Hisenda, Vicent Soler.

Les negociacions dels pressupostos continuen provocant diferències en el Botànic

D'altra banda, la junta de síndics també ha aprovat el nou calendari parlamentari que inclou la tramitació dels pressupostos, que s'haurien de votar el 23 de desembre. Les negociacions dels comptes de la Generalitat continuen provocant diferències entre els grups del Botànic. Compromís i Unides Podem han insistit que la base dels comptes del 2021 ha de ser el pacte del Botànic. Els socialistes, per contra, insisteixen que el full de ruta ha de ser el pacte per la reconstrucció que es va signar a les Corts amb el suport de Ciutadans i el Partit Popular

Les primeres compareixences del consell per a explicar els comptes s'han fixat per a la primera setmana de novembre.

També et pot interessar

stats