Les Corts intensifiquen l'activitat en un compte arrere cap a les eleccions

El parlament reprén les comissions d'investigació en una setmana on es debat la modificació de la LOTUP i la llei de contractes agraris.

VÍDEO | Les Corts intensifiquen l\'activitat en un compte arrere cap a les eleccions

Les Corts reprenen aquest dilluns l'activitat parlamentària en un compte arrere fins a la seua dissolució prèvia a la convocatòria d'eleccions municipals i autonòmiques al mes de maig. El treball legislatiu acabarà a finals de març i durant els pròxims tres mesos el tripartit vol tirar avant les últimes lleis de la legislatura. De fet, el pròxim dimecres s'aprovarà la modificació de la LOTUP, la llei d'ordenació del territori i urbanisme, i dijous farà el mateix amb la llei de contractes agraris. També dijous hi haurà sessió de control al president de la Generalitat.

Abans, però, aquest mateix dilluns, s'iniciarà l'activitat parlamentària amb la comissió d'investigació de la contractació de la Generalitat amb la trama investigada en l'operació Taula, on estan citats l'exgerent d'Imelsa, Marcos Benavent, i l'exconsellera de Cultura, Trinidad Miró.

Mitja hora més tard està convocada a la comissió que investiga el finançament electoral del PSPV i Bloc en les eleccions del 2007 i el 2008.

Dijous s'aprovarà la llei de contractes agraris que durà al camp valencià els acords per escrit i no de paraula, com fins ara.

També et pot interessar

stats